ΞΥΛΟΠΟΛΙΣ ΕΜΠΟΡΙΟ ΞΥΛΕΙΑΣ - ΜΕΛΑΜΙΝΕΣ, ΠΟΡΤΑΚΙΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ, ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΚΟΥΖΙΝΑΣ


Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΞΥΛΟΠΟΛΙΣ - ΕΜΠΟΡΙΟ ΞΥΛΕΙΑΣ

Η εταιρεία ΑΦΟΙ Ν. ΜΟΥΧΤΑΡΗ ΟΕ, με τον διακριτικό τίτλο ΞΥΛΟΠΟΛΙΣ, ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 1970 με κύριο αντικείμενο εργασιών το εμπόριο ξυλείας.

Εμπνευστής και ιδρυτής της εταιρείας ήταν ο Νικόλαος Μουχτάρης, ο οποίος κατάφερε με την ευρηματικότητα του και με πολύ δουλειά να μετατρέψει ένα μικρό μαγαζί εμπορίου ξυλείας σε ένα από τα πιο εξοπλισμένα και ανταγωνιστικά μαγαζιά του είδους του.

Συνεχιστές της προσπάθειας του σήμερα είναι τα παιδιά του, Μιχάλης, Τάκης, και Έμη, τα οποία με την σειρά τους επέκτειναν την εταιρεία και εκτός ορίων Αττικής, σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην Δροσιά Χαλκίδας, εμπλούτισαν τα προϊόντα, και διεύρυναν τον μηχανολογικό εξοπλισμό της εταιρείας και ως συνέπεια και τον κύκλο εργασιών της.

Με την σημερινή της μορφή, η εταιρεία ΑΦΟΙ Ν. ΜΟΥΧΤΑΡΗ ΟΕ, είναι μια από τις πλέον ανταγωνιστικές εισαγωγικές και εμπορικές εταιρείες στον χώρο της και διαθέτει μία πλήρης γκάμα σε όλα τα είδη του ξύλου και των βοηθητικών υλικών τους όπως υλικών επιπλοποιίας και εργαλείων, καθώς και έναν επαρκή μηχανολογικό εξοπλισμό που αφορά την κατεργασία του ξύλου, κοπή, κόλλημα pvc κ.τ.λ.

Όραμα της εταιρείας είναι η περαιτέρω επέκταση της και σίγουρα πιο σημαντικό να παραμείνει για πάντα η πρώτη επιλογή για όλους εκείνους που έχουν σχέση ή θέλουν να ασχοληθούν με το ξύλο.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΞΥΛΟΠΟΛΙΣ - ΕΜΠΟΡΙΟ ΞΥΛΕΙΑΣ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ | ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ | ΕΤΑΙΡΕΙΑ | ΠΡΟΙΟΝΤΑ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Πλάνο του δικτυακού τόπου


Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού